SANNI GRYCH

Spil, smil og foto

 

Kompetencer

Mange års erfaring og nysgerrighed har givet konkrete kompetencer inden for alle disse områder:

PROJEKTLEDER: Driver forandringsprojekter fra start til mål i tæt samarbejde med stakeholdere og med resultatorienterede processer for øje.

ORGANISATIONSUDVIKLING og HR: Jeg hjælper med forandringsprocesser, ledelsessparring og basis HR-opgaver. Har fungeret som HR konsulent, HR partner og HR ansvarlig i forskellige typer af organisationer. Med fokus på mennesker og forretning er jeg drevet af resultater og at skabe arbejdsglæde.  

SPILUDVIKLER: Gamification sætter gang i forandring og læring i organisationer med brug af spil-metoder.  Seriøse spil giver energi og lyst til udvikling på en ny måde. Du kan købe færdigudviklede spil eller få udviklet organisationens eget spil.

FACILITATOR AF VIDENLING, MØDER OG WORKSHOPS: Jeg har undervist og faciliteret på mere end 100 kurser, workshops og netværksmøder med fokus på involvering og et energiskabende flow. Det kan være en mindre ledergruppe med behov for et intenst arbejdsseminar, større strategiworkshop eller medarbejderarrangementer, som skaber samling.

NETVÆRK: Jeg yder sparring og facilitering ved etablering af organiserede netværk og giver vitaminindsprøjtninger til kørende netværk. Jeg hjælper også med at fremme netværksdannelsen på konferencer og andre arrangementer. I 2003 grundlagde jeg Dansk Læringscenter om Netværk og har være redaktør af nyhedsbrevet OM NETVÆRK.

KONCEPTUDVIKLER: Jeg trives med nytænkning og udvikling fra idé-stadiet til de praktiske resultater er sikkert i hus. Jeg lykkedes i kraft af min energi, idérigdom, og analytiske evner. Jeg har f.eks. udviklet netværkskufferten til netværksgrupper hos Ingeniørforeningen i Danmark, samt MødeBoxen som er direkte anvendelige drejebøger til mødeprocesser, og senest har jeg udviklet det web-baserede spil STRAFOGA til implementering af strategi og forandringsprocesser.

FOTOGRAF: Udover at fotografere for fornøjelsens skyld tager jeg portrætfoto og laver fotografisk dokumentation ved arrangementer, events mv.

 

... så kan jeg i øvrigt også lige nævne it-flair, powerpoint-haj og har god talforståelse.

 Personlige kompetencer

Jeg brænder for ideer, at nytænke og skabe udvikling. Når mennesker og forretningsudvikling går hånd i hånd er jeg det rette sted. Når forandringer skal holdes på sporet og spilles i mål er jeg den, som både kan tage initiativ og kan afslutte.

Mit gode humør plejer at smitte og i samspillet med andre nyder jeg en hurtig faglig ping-pong.

Jeg er trives i rollen som sparringspartner og er derfor ofte ledelsens fortrolige og højre hånd.

Jeg er forretningsorienteret, kommunikerende og har god situationsfornemmelse.

 

Store og små

Udover at have skabt virksomheder selv har jeg erfaringer fra flere forskellige organisationstyper, bl.a.:

 

Schneider Electric A/S

NCC

Roskilde Forsyning A/S

CSC A/S

ALECTIA A/S

Ingeniørforeningen i Danmark

Kræftens Bekæmpelse

JVC Danmark A/S